شهید عبدالله خسروی در تاریخ ۱۳۴۵/۰۶/۳۰ در اراک چشم به جهان گشود.
ایشان در سن ۵۱ سالگی در تاریخ ۱۳۹۶/۰۷/۲۲ و در حماه به مقام والای شهادت رسید.
شهید عبدالله خسروی در روز ۳۰ شهریور ماه سال ۱۳۴۵ در یکی از محلههای شهرستان اراک متولد شد کودکی که چشمانش را به روی دنیا گشود و در آغوش پدری منتظر قرار گرفت.
در سن پایین با علوم دینی و احکام الهی آشنا شد و در مسجد حضرت ابوالفضل علیه السلام که در کنار منزلشان قرار داشت به نماز و کارهای فرهنگی و مذهبی روی آورد. در سالهای مبارزه علیه شاه و حکومت طاغوت با دوستانش در تظاهرات و راهپیماییها شرکت داشت و با این که سن و سالی نداشت درک درستی از دین و اتفاقات دور و بر داشت.
سعی می کرد تا سربازی خوب برای اسلام و امام خمینی رحمه الله علیه باشد. انقلاب که به پیروزی رسید با منافقین درگیر بود و پلاکاردهایی که از طرف منافقین در معابر و کوچهها نصب می کردند را جمع آوری می کرد. بعد از مسجد ابوالفضل به پایگاه بسیج امام زاده عبدالله علیه السلام در خیابان شهید بهشتی رفت و در این پایگاه فعالیتهای خوبی در قالب بسیج داشت.
جنگ که آغاز شد به عنوان بسیجی و نیروی مردمی به جبهه رفت و چهارده سال بیشتر نداشت. در سال ۱۳۶۰ به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد و به پوشیدن لباس سبز پاسداری افتخار می کرد. در زمانی که در پایگاه شهید بهشتی امامزاده فعال بود از گشتهای شبانه تا برگزاری ایست و بازرسی و آموزشهای نظامی همه را انجام می داد و سعی داشت تا به عنوان نیروی کارآمد و فعالی در نظر فرماندهان دیده شود. برای رفتن به جبهه به لشکر ۲۱ حمزهی تهران رفت و آموزشهای اولیه را پشت سر گذاشت.
به جبههی غرب رفت و در دو جبهه فعال بود. ارتباط نزدیکی با شهید ابوالفضل عابدی داشت و با هم در اطلاعات عملیات لشکر ۱۷ علی بن ابی طالب علیه السلام فعالیت می کرد. آموزشهای غواصی را دیده بود و به عنوان مسئول آموزش در آن حیطه هم فعالیت می کرد و رزمندگان اسلام را آموزش می داد.
در طول سالهای مبارزه و دفاع از میهن اسلامی دلاورانه و سلحشورانه ایستادگی می کرد. چه در خط اول و چه در پشت جبهه، سعی می کرد تا مدام در سرش شوق دفاع و کمک رسانی به جبهه باشد. وقتی که به مرخصی می آمد از خانواده و دوستان و اقوامش کمک مالی برای جبهه جمع آوری می کرد و با خود به جبهه می برد. شهید خسروی یکی از نوابغ اطلاعات عملیات لشکر ۱۷ بود که موفق به شناسایی نقاط بیشماری در عمق خاک دشمن شده بود. از مربیان نخبه بود که غواصان زیادی را تربیت کرده بود و در عملیاتهای مختلفی از جمله بدر، خیبر، والفجر ۸ و ۱۰، کربلای ۴ و ۵ و عملیات مرصاد و دیگر عملیاتها حضوری فعال داشت و رشادتهایش را به رخ دشمن بعثی کشاند. در عملیات والفجر ۱۰ به عنوان معاون گردان امام حسین علیه السلام حضور یافت. در این ایام سختیهای مبارزه را به جان و دل می خرید تا ذرهای از خاک میهن را به دشمن ندهد.