با فرا رسیدن یازدهمین دوره انتخابات مجلس و درگیریها و حاشیههای حزبی و جناحی، این روزها بسیاری از جانبازان، ایثارگران، و مدافعان حرم که برخی از آنها فعال سیاسی و نامزد انتخاباتی نیز میباشند، با کنجکاوی و نگرانی بحثهای مربوط به انتخابات مجلس یازدهم را پیگیری میکنند. خوشبختانه بسیاری متوجه شدهاند مطالبات طبقه مستضعف باید در اولویت برنامه کاری سیاستمداران باشد و اکنون مجادلات بیشتر بر سر این است که چه گروهی بیشتر و بهتر میتواند به این طبقه خدماترسانی کند. در این شرایط رایدهندگان باید با هشیاری کارنامه و سوابق کاری نامزدها را مطالعه کنند و فریب شعارهای جذاب را نخورند و این پیام را به نامزدها بدهند که صرفا با برچسب اصولگرایی نمی توانند رای مستضعفان را بدست آورند و باید با اعمال و سیاستهای خود اثبات کرده باشند که هم پشت و پناه مظلومان هستند و به مقابله با مافیای ثروت و نفوذ خواهند پرداخت.
طی هفتههای اخیر شاهد بودیم که برخی نامزدهای انتخاباتی که کارنامه موفقی در خدمترسانی و حل مشکلات ایثارگران و جانبازان و خانوادههای شهدا ندارند، این تصور را القاء کردهاند که میتوانند مانند گذشته و فقط به این دلیل که خود را متعلق به حزب سیاسی خاصی میدانند، رای ایثارگران و خانوادههای آنها را کسب کنند. نکتهای که وجود دارد اما این است که هیچ فرد و گروی با هر نام و وابستگی حزبی نباید رای ایثارگران را رایگان بداند و تا نشان نداده که در برنامههای خود برای این قشر مظلوم و فداکار جامعه اولویت قائل است، رای ایثارگران و خانوادههایشان را بدست نخواهند آورد.
باید توجه داشت که صرفا تایید صلاحیتشدن یک نامزد به معنی تایید وی از سوی نیروهای انقلابی و ولایی نیست. چه بسا نیروهایی که در واقع به جریان شبه انقلابی متصل هستند تلاش میکنند تا نیروهای واقعی انقلابی را حذف کنند. در اینجا جا دارد به یک اتفاقات عجیب و قریب در این هیاهوی انتخاباتی، یعنی دستگیری صادق شهبازی و وحید اشتری اشاره داشته باشیم. این دو جوان که از نامزدهای عدالتخواه برای انتخابات مجلس هستند (وحید اشتری افتخار داشته که مدافع حرم هم باشد) در جمع فعالان ستاد انتخاباتی خود حضور داشتند که با ورود نیروهای امنیتی به این ستاد، دستگیر و مورد بازجویی قرار گرفتند. این رویداد چنان در میان نیروهای انقلابی و ولایی سوال برانگیز بود که پس از گذشت چند روز ما همچنان متوجه نشدهایم که واقعا با چه توجیهی این دو نامزد انتخاباتی و نیروی انقلابی یک شب را در بازداشتگاه سپری کردند و واقعا چه دستهایی پشت این دستگیری بود؟ انشاالله که این بازداشت ناشی از انتقام برخی از ردصلاحیتشدهها و یا ترس برخی از تایید صلاحیتشدهها نباشد.
چند ماه پیش صدای مدافعان مطلبی را منتشر کرد با عنوان «نمایندگان مجلس باید التزام عملی به تحقق مطالبات ایثاگران داشته باشند» و در آنجا به صراحت گفتیم که خانوادههای شهدا و ایثارگران با هیچ سیاستمداری عقد اخوت نبستهاند و نمایندگانی که با شعار اصولگرایی وارد خانه ملت شدند ولی در مقابل فساد و سوءمدیریت بنیاد شهید سکوت کردند، از حمایت خانواده شهدا و ایثارگران بهرهمند نخواهند شد. تمام احزاب و گروههایی که در انتخابات مجلس یازدهم نماینده دارند باید به هوش باشند و بدانند که باید برای بدست آوردن رای ایثارگران و خانوادههای شهدا تلاش کنند. همچنین نباید گمان رود که رای فرزندان شهدا و مدافعان حرم و نیروهای جوان انفلابی کاملا در اختیار یک گروه خاص است و نباید نگاهی انحصاری به رای آنها داشت.
به هر حال انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی دوم اسفند ماه دور اولش برگزار خواهد شد. در همان روز هم اولین انتخابات میان دورهای دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری در ۵ استان برگزار خواهد گشت. نامزدهای انتخابات مجلس و خبرگان نباید فرمایش مقام معظم رهبری را فراموش کنند که فرموند: «هر چه داریم، به برکت جانفشانیها و فداکاریهاست، به برکت روحیه شهادت طلبانه است» پیام شهدا هم برای همه مردم از جمله نامزدهای انتخابات روشن است: ولایتمحوری و عدالتمحوری برای پاسداری از عزت اسلامی و کرامت انسانی. والسلام.