sedayemodafean.org چگونه با «سیاست صبر» آمریکا را از منطقه دور کنیم

چگونه با «سیاست صبر» آمریکا را از منطقه دور کنیم

همانطور که در خبرها بازتاب پیدا کرد،‌ مرکز نیروهای مسلح آمریکا‌ در منطقه، هفته گذشته ادعا کرد شواهد و مدارکی دریافت کرده است که ایران آماده حمله احتمالی به پایگاه‌های نظامی آمریکا در خاورمیانه است. در پی آن امریکا یک کشتی هواپیمابر و یک بمب‌افکن را در خاورمیانه مستقر کرده که آغازی برای گمانه زنی‌ها در ارتباط با احتمال یک تقابل نظامی بود. مقامات آمریکایی سپس تاکید کردند که «آمریکا در پی جنگ با ایران نیست» اما آماده دفاع از پایگاه‌های نظامی خود در منطقه میباشد.

این در حالی است که با وجود اینکه امروز به لطف درایت و اقتدار مقام معظم رهبری، یعنی فرمانده کل قوا و صنایع نظامی کشورمان، هیچ باکی از دفاع از میهن اسلامیان نداریم، باید مراقب باشیم تا عاقلانه و هوشمندانه عمل کنیم و خودمان آغازگر هیچگونه تنش و یا مقابله نظامی با هیچ کشوری نباشیم. در شرایط کنونی باید با سیاست صبر و ارزیابی، شرایط را برای تعاملات سیاسی و اقتصادی همه جانبه فراهم کنیم تا در راستای منفعت  اقتصادی کشور قدم برداریم و به هیچ وجه نباید به گونه ای انفعالی عملی کرده و مناسبات خارجی‌‌مان را بر اساس نقشه آمریکای‌ها تعریف کنیم، که اگر چنین کنیم وارد بازی افراطیون آمریکای شده ایم.

 با وجود اینکه راه‌های مذاکره در وضعیت کنونی بسته بنظر میرسد و مقام معظم رهبری نیز همین چند روز پیش صراحتا فرمودند که فعلا «مذاکره نمیکنیم و جنگی هم نخواهد شد»، ما باید در حال تقویت مولفه‌ها و مواضع مذاکراتی خود با دیگر کشورهای غربی باشیم تا اگر شرایط مطلوب‌تری فراهم شد آمادگی انجام مذاکرات در آینده را داشته باشیم. در ضمن وقتی مقام معظم رهبری می فرمایند که جنگی نخواهد شد، ما باید هشیار باشیم که بهانه به دست دشمن ندهیم و با اقدامات و اظهارات غیرمسئولانه، شرایط را برای جنگ طلبان و دشمنان اسلام و ایران فراهم نسازیم.

در روزهای گذشته مقامات سیاسی و نظامی مختلفی در مورد احتمال کم وقوع جنگ صحبت کردند و حتی فرماندهان ارشد سپاه که هیچگاه از صحنه جنگ و دفاع از ایران اسلامی پا پس نزده‌اند و همیشه مقابل دشمنان سینه سپر کرده‌اند از آمادگی نظامی کشور برای هرگونه مقابله نظامی خبر دادند اما در عین حال نیز به شکلی هوشمندانه و واقع بینانه خواستار عدم ورود به مقابله‌ای نظامی شدند که میتوان با دیپلماسی از آن دوری کرد. در همین راستا،‌ رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی،‌ حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، در آخرین اظهارات خود گفته است که ایران نباید وارد فاز افراطی شود چون با این رویکرد، اجماع جهانی را علیه خود بر خواهیم انگیخت در صورتی که می توان دنیا را به نفع خود بسیج کنیم تا با ما مذاکره کند. این نماینده مجلس اعلام کرد که ما نباید به آن شکلی که دشمن میخواهد عمل کنیم و باید از هرگونه حرکت عجولانه پرهیز کنیم.

از دید احکام اسلامی هم اگر بخواهیم به این موضوع ورود کنیم باید یادمان باشد که اصالت اسلام در نظر و عمل با صلح است و در همین راستا بوده که ما هیچگاه آغازگر جنگ نبوده‌ایم. هموارده و از آغاز اسلام برپایه آموزه‌های اسلامی و سیره ائمه اطهار(ع) و پیامبر اکرم(ص) از مسلمانان خواسته شده تا شروع کننده جنگ نباشند و با صلح و آرامش رفتار کنند و جز به قصد دفاع وارد جنگ نشوند.

نظر خود را اضافه کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.