در هفتهای که گذشت چهار پدر و مادر شهید و یک جانباز آسمانی شدند و به فرزندان و یاران خود پیوستند.
صدای مدافعان – در هفتهای که گذشت؛ فاطمه ابراهیمی مادر بزرگوار شهیدان والامقام احمد و حسین طاهری دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
شهید احمد طاهری در ۱۹ اردیبهشت سال ۱۳۶۱ در منطقه غرب و شهید حسین طاهری در ۲۲ اردیبهشتماه سال ۱۳۶۵ در منطقه جنوب به فیض شهادت نائل آمدند.
مادر شهیدان چناری
والیه چناری مادر بزرگوار شهیدان والامقام حمزه و جعفر چناری دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
سردار شهید حمزه چناری فرمانده محور عملیاتی لشکر ۱۱ امیرالمومنین(ع) سال ۱۳۶۴ در منطقه جنگی چنگوله مهران به فیض شهادت نائل آمد.
سردار شهید جعفر چناری جانشین قرارگاه تاکتیکی لشکر ۱۱ امیرالمؤمنین(ع) سال ۱۳۶۴ در منطقه جنگی چنگوله مهران به فیض شهادت نائل آمد.
مادر شهیدان دهقانی
فاطمه دهقانی مادر شهیدان والامقام مصطفی و مرتضی دهقانی فیروزآبادی دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
شهید مصطفی دهقانی سال ۱۳۴۴ متولد شد و سال ۱۳۶۴ در خرمشهر به شهادت رسید. شهید مرتضی دهقانی سال ۱۳۴۷ متولد شد و سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای پنج به فیض شهادت نائل آمد.
پدر شهیدان حبیب زاده قهرود
میرزا ابراهیم حبیبیزاده قهرود پدر معظم شهیدان تراب و حسین حبیبزاده قهرود پس از سالها فراق، بهعلت بیماری و کهولت سن در ۹۳ سالگی به فرزندان شهیدش پیوست.
شهید تراب حبیبیزاده قهرود نوزدهم تیر ۱۳۴۶ در شهرستان کاشان متولد شد. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت و عاقبت سیزدهم آبان ۱۳۶۲ در والفجر۴ در مریوان به شهادت رسید. مزارش در گلزار شهدای دارالسلام زادگاهش واقع است.
شهید حسین حبیبیزاده قهرود نیز چهارم شهریور ۱۳۴۸ در شهرستان کاشان به دنیا آمد با شروع جنگ تحمیلی به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت و عاقبت چهارم دی ۱۳۶۵ در عملیات کربلای چهار در امالرصاص به شهادت رسید. پیکر مطهرش مدتها در منطقه ماند. پیکر مطهرش اردیبهشت ماه سال ۱۳۷۷ پس از تفحص، شناسایی، تشییع و در گلزار شهدای دارالسلام در کنار برادر بهخاک سپرده شد.
جانباز ۷۰ درصد
علی اکبر پناهی جانباز سرافراز ۷۰ درصد، یادگار هشت سال دفاع مقدس و اسطوره صبر و پایداری از شهرستان ساری پس از تحمل سالها رنج و سختی ناشی از جراحات دوران جنگ به همرزمان شهیدش پیوست.
این جانباز شهید کارمند دانشگاه آزاد اسلامی مازندران بوده است.