sedayemodafean.org مشکل توزیع سوخت

صدای مدافعان در هفته: ۱ تا ۷ آبان ۱۴۰۰

هفته پرتلاطم دیگری را پشت سر گذاشتیم و از فوت فرزند شهیدی که خودسوزی کرده بود و واکنش رئیس جدید بنیاد با اخراج دو تن از مسئولین، تا مشکلاتی که در عرضه بنزین به دلیل حملات سایبری به وجود آمد، کشور، و بخصوص جامعه ایثارگری با چالشهای جدیدی روبرو شد.

خدا را شکر اما انگار مشکل توزیع بنزین حل شده است. البته مشکل اصلی و اساسی جامعه که معضلات اقتصادی و گرانی پیش از حد کالاهای اساسی است، همچنان پا برجاست. همانطور که در یکی از مقالات هفته هم گفتیم مشکلات اقتصادی که منجر به مهاجرت و فرار نخبه‌های کشور میشود در سالهای اخیر گریبانگیر خانواده‌های شهدا هم شده و طبق نظر سنجی‌ها، درصد بالایی از فرزندان شهدا تمایل به مهاجرت یا فرستادن فرزندان خود به خارج از کشور دارند. با وجود تمام خبرهای ناگوار البته باید بگویم که بسیاری از ما که در عرصه رسانه برای جامعه ایثارگری فعالیت میکنیم، امید داریم تا دکتر قاضی-زاده هاشمی از هیچ تلاشی برای حل مشکلات ایثارگران و خانواده‌های شهدا از باز نزنند تا شرایط کنونی تغییر پیدا کند.

آغاز عرضه بنزین آزاد در سراسر کشور

این هفته مشکل توزیع سوخت که مردم و مسئولان را غالفگیر کرد، با تلاش متخصصان حوزه نرم‌افزار شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی و وزارت نفت در حال برطرف شدن است. علی فروزنده، مدیر روابط عمومی وزارت نفت در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از تهران از آغاز سوخت‌گیری در ۳۰ تا ۴۰ درصد از جایگاه‌های سوخت در کشور خبر داد و گفت: این جایگاه‌ها با خروج از سامانه هوشمند سوخت در حال عرضه بنزین با نرخ آزاد هستند. بررسی‌های میدانی خبرنگار فارس از تهران خبر از راه‌اندازی برخی جایگاه‌های سوخت می‌دهد، به عنوان مثال جایگاه سوخت میدان فردوسی و چهارراه کالج یک پمپ خود را راه‌اندازی کرده‌اند و موتورسواران در این جایگاه بنزین آزاد می‌زنند. تلاش‌ها برای راه‌اندازی سایر دستگاه‌های این پمپ بنزین‌ها ادامه دارد.

واکنش نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان به خودسوزی و فوت فرزند شهید

نماینده مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری به خودسوزی منجر به فوت فرزند شهید پرازیده واکنش نشان داد. دراین باره آیت‌الله سید شرف الدینی ملک حسینی گفت: حادثه تلخ و دردآور پیش آمده برای روح الله پرازیده احساسات مردم استان را جریحه دار کرد. این حادثه و حوادث مشابه که علل متعدد و گوناگونی دارد هر چه باشد باید مایه بیداری مسئولان و متصدیان امر گردد. هر کس در جامعه مسئولیتی را می‌پذیرد باید به قدر جایگاه خود در رخدادها خود را سهیم بداند و از فرافکنی پرهیز کند، بیکاری، فقر، بهم ریختگی مناسبات اجتماعی، عدم آموزش صحیح در تعدیل عاطفه های انسانی و عوامل دیگر همه را به رفع این نگون‌بختی‌ها فرا می‌خواند. با خانواده آن فقید ابراز همدردی می‌نمایم و برایشان صبر و اجر مسئلت می‌کنم و از خداوند متعال جبران این ضایعه را طلب می نمایم.

مجلس آماده همکاری با بنیاد برای رفع موانع واگذاری خودرو به جانبازان است

نظر خود را اضافه کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.