sedayemodafean.org حمایت از ایثارگران

آه و ناله جانبازان، دامن مسئولین را می گیرد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، وظیفه‌ی دولت آینده را پر کردن خلاهای موجود در زمینه‌ی مسائل معیشتی، رفاهی، درمانی و اشتغال جامعه ایثارگری عنوان کرد…

صدای مدافعان – عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، وظیفه دولت آینده را پر کردن خلاهای موجود در  زمینه مسائل معیشتی، رفاهی، درمانی و اشتغال جامعه ایثارگری عنوان کرده و بر نظارت مجلس انقلابی بر اجرای قوانین تاکید کرد.

«سید سلمان ذاکر» نماینده ایثارگر مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه علنی مجلس با اشاره به قوانین ایثارگری و پر نشدن خلاهای موجود در جامعه ایثارگری خاطرنشان کرد: در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ مصوب کردیم که به جانبازان بالای ۵۰ درصد یک دستگاه خودرو بدهند. اما چرا واگذاری خودرو به جانبازان در قانون آمده است؟ چون یک جانباز درصد بالا به راحتی نمی تواند راه برود و هر نوع ماشینی را سوار شود. بنابراین در این خصوص برای ایثارگران واجد شرایط اولویت بندی شده است.

عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان غربی با بیان اینکه شرایط اقتصادی در کشور باید به گونه ای مهیا شود که به  همه ایثارگران خودروی سواری واگذار شود، متذکر شد: انشاء‌الله دولت آینده خلاهای موجود در جامعه و به خصوص جامعه ایثارگران را به خوبی برطرف کند. البته دولت سیزدهم این توانایی را دارد که مقداری از خلاءها را از طریق واگذاری خودرو، تبدیل به حالت اشتغال و مساعدت در تحصیل برای ایثارگران جبران کند.

نماینده ایثارگر مجلس شورای اسلامی یادآور شد: البته ما ملت غیوری هستیم، چرا که یک فرد سالم که جبهه نرفته است انتظار این را ندارد که به او کمک شود، چون خودش می تواند خلاها را پر می کند. اما یک جانباز ویلچری، پا ندارد که هر کجا که بخواهد برود، یا چشم ندارد و ممکن است استخوان زانوش شکسته شده باشد و نتواند به درستی راه برود. بنابراین، انتظار این را نداشته باشید که مثل شما کار کند. بر این اساس دولتی که در آینده بر سر کار می آید، باید خلاء ها را در جامعه ایثارگری پر کند؛ چرا که اگر کوتاهی کند، آه و ناله جانبازان، دامن مسئولین را خواهد گرفت.

 عضو فراکسیون ایثارگران مجلس یازدهم در خصوص اولویت های جامعه ایثارگری اظهار داشت: حضرت امام (ره) فرمودند که “ایثارگران چشم و چراغ ملتند”. ایثارگران که خودشان چیزی نمی خواهند؛ اما فرزندان آنها امروز انتظاراتی دارند، چرا که پدرانشان که روزگاری رزمنده بوده اند و از جهات روحی و جسمی دچار آسیب شده و پدرشان جانباز و شهید شده، دچار خلاء هایی شده اند و این خلاءها را  همسر و فرزندان آنها احساس می کنند. اما به طور کلی این خلاءها را باید دولت آینده جبران کند و قانون آسیب های وارده به جامعه ایثارگری را برآورد کرده و جبران کند.

خلاءها باید جبران شود

ذاکر که خود روزگاری در جبهه های نبرد حق علیه باطل حضور داشت، یادآور شد: من خودم جانبازم اما چیزی برای خود و خانواده ام نمی خواهم اما اگر فردا من عصا به دست شدم، باید همسر و فرزندانم به خاطر خلاءهای پیش آمده، مورد رسیدگی و حمایت قرار بگیرند. بنابراین دولت سیزدهم یک امر معقول و لازم  که حمایت از ایثارگران است را باید برای جبران خلاءهایی که ایجاد شده، به عنوان اولویت کاری خود قرار دهد. نه اینکه این موضوع به عنوان نیاز یک رزمنده مطرح است، چرا که آنها هیچ‌وقت به خاطر مسائل دنیوی به جبهه ها نرفتند و اصلاً کسی نمی دانست که آیا برای حضور در جبهه باید حقوق دریافت کند؟

وی افزود: انشا‌ء‌الله در آینده، دولتی بر سر کار بیاید که قوانین معطوف به حل مشکلات مردم و ایثارگران را اجرا کند و مجلس انقلابی هم به خوبی بر اجرا نظارت کند؛ چرا که خلاء نظارت، باعث می شود که دولت نتواند به خوبی عمل کند.

 عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در این مورد ما مقصر هستیم چرا که اگر مجلس قانونی را تصویب می کند، باید نمایندگان ملت به صحنه بروند که ببینند آیا اجرایی شده است یا نه؟ و اگر اجرایی نشده است، با متخلفین محکم برخورد کنند.

حضور ایثارگران در صحنه انتخابات

ذاکر درخصوص انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای شهر و روستا، خبرگان و میان‌دوره ای مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: انقلاب اسلامی متعلق به همه اقشار کشور و مال همه است. همین کوخ نشین ها هستند که این انقلاب را به سرانجام رساندند و در انقلاب اسلامی، مستضعفان پای کار آمدند و اسلام را زنده و جان و مال خود را فدای اهداف انقلاب اسلامی کردند.

عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان غربی گفت: ایثارگران، آزادگان، جانبازان و خانواده های معزز شهدا همیشه دوست دارند به مردم خدمت کنند و در هیچ زمانی برای خود خواسته ای نداشتند و همیشه خود را خادم نظام و مردم می دانند.

بنابراین، این بار هم ایثارگران باید به صحنه انتخابات بیایند و دست مردم و آنهایی که یک مقدار دلسرد شده اند را بگیرند. باید به آنها بگویند که انقلاب مال همه است اگر چه یک عده از مسئولان بد عمل کرده اند و عملکرد بدی داشتند اما مسیر انقلاب تاکنون درست بوده است. چرا که حاصل خون سردار سلیمانی و هزاران شهید دیگر بوده است.

 عضو فراکسیون ایثارگران اضافه کرد: ایثارگران باید دست مردمی را که یک مقدار دلسرد شده اند را مهربانانه بگیرند و مشارکت را بالا ببرند تا دولت جدید که انشا‌ء‌الله دولت امید و انتظار و دولتی قوی و انقلابی است، خلاءهای موجود را جبران کند.

 وظیفه ما این است که به مردم بگویم اگر نارسایی وجود دارد، می شود آنها را جبران کرد چرا که این نارسایی ها به خاطر پنجره ای بود که از آن به دست بیگانگان نگاه می کردیم. اما دشمن پنجره را بست. امروز دیگر اینگونه نیست؛ اگرچه به پنجره نگاه می کنیم اما با بصیرت نسبت به گذشته به آن نگاه می کنیم. اگر چه متاسفانه نگاه دولت دوازدهم به دیگران بود و مردم را فراموش کرده است.

نظر خود را اضافه کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.