sedyaemodafean.org آزمون استخدامی فرزندان شهدا

اولین آزمون اختصاصی استخدام فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد

سعید اوحدی در دیدار با تعدادی از فرزندان شهدا پیگیری‌های انجام شده برای تحقق بند (ج) ماده ۸۷ احکام برنامه ششم توسعه و آخرین وضعیت و جزئیات آزمون استخدامی فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد را تشریح کرد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: «براساس درخواست جامعه ایثارگران، فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد و مادران ایشان، نامه‌ای با حدود ۱۴۰ امضا برای آقای واعظی، رئیس دفتر محترم رئیس‌ جمهوری ارسال شده است.» در این نامه، درخواستی برای ۶ هزار شغل در وزارت آموزش و پرورش، سازمان مراتع و جنگل‌داری و شهرداری‌ها و همچنین ۵۵۰ شغل دیگر در وزارت نفت مطرح شده بود تا در سامانه سازمان سنجش، بارگذاری شود. این درخواست در زمانی ارسال شده‌است که درصد بیکاری در میان فرزندان ایثارگران بی سابقه است.

اوحدی با بیان اینکه آزمون اختصاصی برای استخدام فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد برای اولین بار در کشور اتفاق می‌افتد، تاکید کرد: به‌صورت طبیعی این آزمون یک تجربه بسیار بزرگ برای بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان سنجش و سازمان امور اداری و استخدامی کشور است که حتما پس از برگزاری، آسیب‌شناسی و ارزیابی خواهد شد. بلافاصله بعد از این آزمون مقدمات برگزاری آزمون‌های دیگر نیز فراهم خواهد شد. درواقع این آزمون یک نقطه شروع است و با برگزاری آزمون‌های دیگر ادامه خواهد داشت.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به صحبت‌های رئیس مجلس شورای اسلامی مبنی بر اینکه هر آنچه در قالب لایحه و حل مسائل جامعه ایثارگری بیاید، مورد حمایت مجلس قرار می‌گیرد، اضافه کرد: باتوجه به نوع نگاه بسیار خوبی که هم در دولت و هم در مجلس وجود دارد نسبت به این آزمون و برگزاری آزمون‌های بعدی خوش‌بین هستیم.

اوحدی گفت: رایزنی شده است که با تمدید مهلت ثبت‌نام، این تعداد شغل‌محل هم بارگذاری شود؛ اگر به هر دلیلی یکی از این دستگاه‌ها تا پایان مهلت ثبت‌نام شغل‌محل‌های مربوطه را بارگذاری نکند، باتوجه به اینکه تاریخ برگزاری آزمون مشخص نیست، این پیش‌بینی صورت گرفته که قبل از برگزاری آزمون یک یا دو روز موقتا سایت سازمان سنجش امکان ثبت‌نام را برای شغل‌محل‌های جدید ایجاد کند. همچنین مذاکراتی انجام شده است که امکان ویرایش اطلاعات هم برای داوطلبان آزمون ایجاد شود.

اوحدی در ادامه گفت: همچنین مقرر شد که امروز تمامی روسای بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌ها، طی جلسه‌ای با شهرداران شهر خود، نسبت به اعلام نیاز شهرداری مربوطه درخصوص جذب فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد اقدام کنند.

وی در پاسخ به سوال یکی از فرزندان شهدا درخصوص استخدام در نیروی انتظامی هم عنوان کرد: طی نشست‌هایی که با فرمانده کل و مسئولان نیروی انتظامی داشتیم، ایشان اعلام آمادگی کردند حتی بیشتر از ۲۵ درصد از ظرفیت استخدامی خود را به فرزندان شهدا و جانبازان اختصاص دهند.

تازه‌ترین ارقام از سازمان اداری و استخدامی کشور حاکی از آن است که حدود ۶۷ درصد فرزندان شهدا بیکار هستند در حالیکه بیش از ۵۵ درصد از آنها مدرک دانشگاهی دارند. جا دارد بپرسیم چرا تاکنون ایجاد اشتغال پایدار برای فرزندان شهدا از اولویت‌های اصلی بنیاد شهید نبوده‌است؟

نظر خود را اضافه کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.