موافقت روحانی با استخدام ۱۲ هزار فرزند شهید و جانباز
معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور طی نامهای به ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران درخواست کرده بود که باتوجه به بند (ج) ماده (۸۷) قانون برنامه ششم توسعه، نسبت به استخدام ۱۲ هزار نفر از فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر علاوه بر سهمیه مقرر در ماده (۲۱) قانون جامعه خدماترسانی به ایثارگران اقدام شود. استخدام این تعداد از فرزندان شاهد و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر از طریق برگزاری آزمون اختصاصی بین آن دسته از فرزندان که فاقد شغل هستند، در تمام دستگاههای اجرایی اعم از مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری و دستگاههای غیرمشمول و دارای مقررات خاص صورت خواهد گرفت. رئیسجمهوری نیز در پاسخ به این نامه ضمن موافقت با تقاضای یادشده، تاکید کرد که با جذب افراد شایستهای نظیر فرزندان عزیز شهدا و جانبازان، شاهد ارتقای بیش از پیش نظام اداری کشور باشیم. بدیهی است؛ شرایط احراز و اولویتهای فرزندان شاهد و جانباز مشمول این مجوز با هماهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران و دستگاههای اجرایی از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ و تلاش خواهد شد. مراحل برگزاری آزمون و جذب این افراد در دستگاههای اجرایی تا پایان سال ۱۳۹۹ انجام شود. لازم به توضیح است؛ مفاد بند (ج) ماده (۸۷) قانون برنامه ششم توسعه دولت را علاوه بر اجرای ماده (۲۱) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران و تبصرههای آن و اصلاحات بعدی، به استخدام تمام فرزندان شهدا و فرزندان جانباز ۷۰ درصد و بالاتر در طول اجرای این قانون مکلف کرده است.
تمدید مهلت ارسال آثار به مسابقه خاطرهنویسی «زن، خانواده و هشت سال دفاع مقدس»
مهلت ارسال آثار به مسابقه خاطرهنویسی «زن، خانواده و هشت سال دفاع مقدس» تا پایان دی ۱۳۹۹ تمدید شد. این مسابقه شامل خاطرات زنان استان خوزستان از هشت سال دفاع مقدس از جمله آغاز جنگ، بمباران شهر و روستا، حضور بانوان در میدان جنگ، امدادرسانی، پرستاری، عکاسی، خبرنگاری، خاطرات تدارکات و پشتیبانی، رزمندگان، شهدا و جانبازان است. علاقهمندان به شرکت در مسابقه میتوانند آثار خود را با ذکر نام و نامخانوادگی، تاریخ خاطره و شماره تماس تا پایان دی ۱۳۹۹ به نشانی الکترونیکی banovan.khz@farhangmail.ir ارسال کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۳۳۳۳۲۳۹۴-۰۶۱ تماس بگیرند. این مسابقه خاطرهنویسی با همکاری ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خوزستان برگزار میشود و به نفرات برگزیده جوایز ارزندهای اهدا میشود.
نشست ستاد اجرایی کنگره ملی ۱۷۰۰۰ زن شهیده، جانباز و آزاده برگزار شد
دومین نشست ستاد اجرایی کنگره ملی ۱۷۰۰۰ زن شهیده، جانباز و آزاده با حضور معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران و روسای کمیتههای شش گانه این کنگره برگزار شد. سردار یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست گفت: در اجرای کنگرههای ملی و یادوارههای شهدا تأکید و نقطه توجه بنیاد بر همافزایی در ستاد مراسم و مناسبتهای ملی است و جلسات آتی با حضور مسئولان استانی و به صورت وبینار برگزار میشود و امیدواریم این کنگره ملی به شایستگی نام و شأن والای بانوان شهیده و ایثارگر ایران اسلامی برگزار شود. سردار سلیمانی افزود: مسئله اطلاعرسانی این کنگره نیز بسیار حائز اهمیت است و باید دقیق و جامع باشد و تفکیک کارها در هر کمیته بهصورت کامل مشخص و روشن شود. اسکندر یارنسب مدیر کل امور فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست گفت: تمامی کمیتهها به طور منظم جلسات خود را برگزار کردهاند و در سطح استانی نیز اقدامات و فعالیتهای خوبی در حال انجام است. در پایان این نشست که حمیدعلی صمیمی مدیرکل بنیاد تهران بزرگ نیز حضور داشت ضمن تصویب شعار کنگره ملی ۱۷۰۰۰ زن شهیده، جانباز و آزاده اعضای کمیتههای شش گانه به بیان برنامهها، رویکردها، نظرات، اقدامات و فعالیتهای خود پرداختند.
کمیسیونهای پزشکی جانبازان مجازی شد
مدیرکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: با راهاندازی کمیسیونهای پزشکی مجازی و از راه دور برای جانبازان در تهران و اصفهان فرایند برگزاری این کمیسیونها برای جانبازان کشور به صورت مجازی آغاز شد. حمیدرضا حبیباللهی افزود: در این راستا شرح حال گیری و معاینه جانبازان با مراجعه آنان به مطبها یا ادارات کل از طریق وب کم انجام شده و پزشکان مورد تایید بنیاد از طریق سامانه های پزشکی از راه دور و با همراهی یک پزشک در کنار جانباز معاینات دقیق را انجام میدهند. وی ادامه داد: اسناد و مدارک پزشکی مورد نیاز نیز پس از اسکن از طریق فضای مجازی برای پزشکان مورد تایید و مسوول انجام کمیسیونهای پزشکی، ارسال می گردد. مدیرکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در حال حاضر کمیسیونهای پزشکی مجازی جانبازان در اصفهان و تهران به صورت آزمایشی برگزار شده و در آینده در مرکز آذربایجان شرقی و به مرور زمان در دیگر مراکز استانها برگزار خواهد شد. وی افزود: در این راستا برخی استانها برای انجام معاینات از راه دور جانبازان به عنوان معین تعیین خواهند شد به عنوان نمونه خراسان رضوی معین استانهای همجوار خود خواهد بود اما هم اکنون مشهد برای انجام معاینات مجازی با مشکلاتی مواجه است که در حال رفع می باشد. حبیباللهی ادامه داد: با توجه به انتشار ویروس کرونا و دستورالعملهای ستاد ملی مبارزه با این ویروس، مقرر شد از تجمع گسترده اقشار مردم به ویژه جانبازان و ایثارگرانی که از بیماری ریوی رنج میبرند، جلوگیری شود و برگزاری کمیسیونهای پزشکی از راه دور نیز در این راستا انجام می شود.
یادداشت سردبیر: هفته نسبتا آرامی را در بخش خبری پشت سر گذاشتیم اما با توجه به مشکلاتی که کرونا برای جامعه بخصوص اقشار کم درآمد جامعه در یک سال اخیر بوجود آورده (که بسیاری از خانواده های ایثارگران هم بخشی از آن هستند) امید میرفت که راهکاری برای خرید واکسن های تاره به بازار عرصه شده کرونا و ورود آن به کشور باشد که به نظر نمیاید چنین شود. اکنون چشم امید مردم بخصوص جانبازان و ایثارگران به ساخت واکسن ایرانی کرونا است که گویا در مرحله تست انسانی قرار دارد. امیدواریم بزودی بتوانیم از توزیع واکسن ایرانی کرونا میان جانبازان از طریق بنیاد شهید خبر دهیم.