تکمیل مجتمع توانبخشی ایثار قم تا پایان امسال
حجتالاسلام حسن هنرمند، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران قم با اشاره به پروژه ساخت مجتمع توانبخشی ایثار قم گفت: ارائه خدمات به جانبازان و معلولان، حذف سفرهای درمانی جانبازان به تهران، کاهش هزینههای درمانی و ایجاد فضای ورزشی و توانبخشی از جمله اهداف راه اندازی این مرکز است. او افزود: ساخت مجتمع توانبخشی ایثار قم در دو فاز در زمینی به مساحت تقریبی دو هکتار واقع در حاشیه جنوب شرقی شهر قم، سال ۱۳۸۸ مصوب گردید. حجتالاسلام هنرمند ادامه داد: این پروژه با اعتبار اولیه حدود ۱۴ میلیارد ریال در دستور کار اداره کل بنیاد شهید وامور ایثارگران استان قم قرار گرفت و فاز اول آن شامل سالن چند منظوره، سالن هیدروتراپی، مجموعه استخر و سونا در سال ۱۳۹۳ به اتمام رسید. مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم بیان کرد: فاز دوم پروژه از سال ۱۳۹۱ آغاز شد، اما تا سال ۱۳۹۸ به دلیل تخصیص نیافتن اعتبار کافی تا ۸۲ درصد پیشرفت فیزیکی داشت و در این مدت ۱۵۴ میلیارد ریال هزینه شد. حجتالاسلام هنرمند با بیان این که این مجموعه قرار بود تا خردادماه ۱۳۹۹ به اتمام برسد و در اختیار جانبازان و معلولان و خانوادههای آنها قرار بگیرد، افزود: متأسفانه شیوع ویروس کرونا روند تکمیل و بهره برداری این پروژه را به تأخیر انداخت.
ایثارگران منطقه ویژه اقتصادی خلیجفارس ازسهمیه ۲۵ درصدی برخوردار میشوند
تفاهمنامه همکاری منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیجفارس با بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان در راستای اختصاص سهمیه ۲۵ درصد ایثارگران در شرکتهای مستقر در این منطقه ویژه امضا شد. این تفاهمنامه که روز چهارشنبه به امضای عطا ناوکی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان و حسن خلجطهرانی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیجفارس رسید، طرفین بر استفاده از فرصتها و ظرفیتهای موجود در منطقه ویژه اقتصادی خلیجفارس تاکید کردند. مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان در این نشست بیان داشت: بیتردید رفع مشکل اشتغال ایثارگران نیازمند رویکردی ارزشی است که در این خصوص با تلاش و همدلی مضاعف نتایج مفیدی حاصل میشود.عطا ناوکی ادامه داد: با وجود حجم گسترده صنایع در استان هرمزگان میتوان میزان بیکاری جوانان جامعه ایثارگری را کاهش داد. مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیجفارس نیز همکاری در خصوص معرفی ایثارگران جویای کار واجد شرایط به بنگاههای اقتصادی را یکی از تعهدات خود این تفاهمنامه عنوان کرد. به گفته حسن خلجطهرانی، به استناد ماده ۲۱ قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران و اصلاحیه آن در بند (ذ) ماده ۸۷ قانون برنامه ششم توسعه، باید در استخدامیها جامعه شاهد و ایثارگر در اولویت بنگاههای اقتصادی قرار بگیرد. وی ادامه داد: در ماده ۳۰ قانون جامع نیز آمده است که در اشتغال واحدهای بخش خصوصی و کارگاههای تابع قانون کار نیز باید اولویت با ایثارگران باشد.
پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی پروژه توانبخشی ایثار اردبیل
فرماندار شهرستان اردبیل از پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی پروژه توانبخشی ایثار اردبیل با هزینه کرد ۲۳ میلیارد تومان در زیر بنای ۱۴ هزار و ۳۰۰ متر مربع خبر داد. مسعود امامی یگانه در بازدید از روند اجرای پروژه مجموعه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار اردبیل عنوان کرد: این پروژه با هزینه کرد ۲۳ میلیارد تومان در زیر بنای ۱۴ هزار و ۳۰۰ متر مربع و ۵ طبقه بالای ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. وی افزود: این مجموعه با بخشهای مختلف کارگاههای آموزشی، فرهنگی، ورزشی، استخر و اقامتی با ۲۸سوئیت در مرحله تکمیل بوده و برای اتمام آن ۱۵ میلیارد تومان نیاز است. فرماندار اردبیل گفت: از ظرفیت منابع سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران و اعتبارات ملی برای تکمیل نهایی این پروژه استفاده میشود و این مجموعه پس از راه اندازی در خدمت جامعه ایثارگری استان و عموم شهروندان خواهد بود.
رویکرد حراست رفع مشکلات و موانع برای خدمترسانی به ایثارگران است
علی زینبی در همایش مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران که با رعایت شیوهنامههای بهداشتی، عصر یکشنبه ۲۷ مهرماه در سالن شهدای ترور برگزار شد، با تأکید بر حفظ شأن و منزلت خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران، گفت: رویکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران انجام مدیریت جهادی در راستای جلب رضایت ایثارگران است. وی افزود: رویکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه حراست برطرف کردن موانع و مشکلات است تا نیروی انسانی بنیاد به بهترین شکل ممکن در راستای خدمترسانی به ایثارگران تلاش کند. امیدواریم بتوانیم در این حوزه زیرساختهای لازم را به بهترین شکل ممکن ایجاد کنیم. رییس مرکز حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران گذشت و ایجاد فرصت برای تغییر را یک سفارش مؤکد الهی یاد کرد و گفت: آرام کردن فضا بهمنظور خدمترسانی شایسته به ایثارگران قطعاً تأثیرات مثبتی را به دنبال خواهد داشت. زینبی اضافه کرد: مدیران و روسای بنیاد شهید و امور ایثارگران در استانها و شهرستانها باید با رویکرد تنشزدایی در راستای برطرف کردن مشکلات پیشگام باشند. گفتنی است در ابتدای این دیدار عبدالله مرتضوی مدیرکل بنیاد شهرستانهای استان تهران گزارشی از کسب رتبههای برتر توسط این اداره کل و چالشهای پیشرو در حوزه خدمترسانی به ایثارگران ارائه کرد.
یادداشت سردبیر: هفتهای که گذشت همراه بود با از دست دادن چندین جانباز دفاع مقدس که در شبکههای اجتماعی اخبار مربوط به این عزیزان را پوشش دادیم. جانباز ۷۰ درصد تیمور خانجانی، سرهنگ هوابرد لشکر ۲۳ نیروی مخصوص تیپ نوهد ارتش که در عملیات بدر بر اثر اصابت ترکش به درجه جانبازی نائل آمد، یکی از آنها بود. این هفته همچنین جانباز ۱۰۰ درصد منصور بابائی نیز به شهادت رسید. در ارتباط با اخبار برگزیده هفته که در بالا مشاهده میکنید نیز فقط میتوانیم امیدوار باشیم که وعدههای داده شده به مرحله اجرا گذاشته شوند و همانطور که علی زینبی، رئیس مرکز حراست بنیاد در همایش مدیران بنیاد شهید شهرستانهای استان تهران گفت رویکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران انجام مدیریت جهادی در راستای جلب رضایت ایثارگران باشد و نه فقط شعار و حرفهایی که به دل مینشینند اما در عمل به جایی نمیرسند.