sedayemodafean.org جایگاه ایثارگران در وزارت ورزش

از جایگاه ایثارگران در وزارت ورزش بهره‌برداری سیاسی و تبلیغاتی می‌شود

مشاور سابق وزیر ورزش و جوانان گفت: در دولت تدبیر و امید در وزارت ورزش و جوانان، با انتصاب افراد غیر مرتبط خارج از وزارتخانه به‌عنوان مشاور امور ایثارگران، شأن و منزلت این قشر معظم را خدشه‌دار و مورد تعرض قرار دادند.

به گزارش صدای مدافعان به نقل از خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، دکتر محمد تقی حسن‌زاده که از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۰ مشاور وزیر در امور ایثارگران وزارت ورزش و جوانان بودند در گفتگو با خبرنگار آنا، درباره وضعیت و جایگاه ایثارگران در وزارت ورزش و جوانان گفت: علی‌رغم اینکه نظام جمهوری اسلامی با عنایت به ایثار و فداکاری خانواده معظم شهیدان، جانبازان، آزادگان، رزمندگان حمایت‌ها و رهنمود‌های بنیان‌گذار جمهوری اسلامی امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب با تدوین و تصویب سیاست‌های کلی نظام و قوانین خاص جایگاه ارزشمندی برای ایثارگران تبیین شده است اما متأسفانه از زمان روی کار آمدن دولت تدبیر و امید در وزارت ورزش و جوانان، با انتصاب افراد غیر مرتبط خارج از وزارتخانه به‌عنوان مشاور امور ایثارگران در وزارت ورزش و جوانان، بجای رسیدگی و خدمت‌رسانی بدون منت به خانواده‌های ایثارگران و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با اهداف سیاسی و جناحی و بی‌توجهی و بی‌حرمتی جایگاه و شأن و منزلت این قشر معظم را خدشه‌دار و مورد تعرض قرار دادند. ایثارگران در مدت هفت سال دولت آقای روحانی با صبر و سکوت همه بی‌حرمتی‌ها و بداخلاقی‌ها را تحمل کردند.

وی گفت: وضعیت ایثارگران در این وزارتخانه به‌گونه‌ای است که از جایگاه آن‌ها استفاده‌های سیاسی و تبلیغاتی می‌شود و در رأس امور، وزیر ورزش و جوانان است که شأن جامعه ایثارگران را حفظ نکرده است. در شرایط فعلی موج نارضایتی جامعه ایثارگران از وضع موجود و نحو رفتار و برخوردهای غیر ارزشی مسئولین وزارتخانه وجود دارد که با بهره‌برداری‌های سیاسی و تبلیغاتی از جایگاه این قشر معظم باعث بی‌حرمتی و رعایت نکردن منزلت آن‌ها شده است. زمانی که به این رفتارها اعتراضی صورت می‌گیرد افراد از جامعه ایثارگر  تحت‌فشار قرار می‌گیرند و حق‌وحقوق آن‌ها تضیع می‌‌شود ، سِمت‌های مدیریتی از آن‌ها گرفته می‌شود، با فشار آنان را بازنشسته می‌کنند. متاسفانه از ایثارگران که تجربه و تخصص دارند در جایگاه مدیریتی وزارت‌خانه استفاده نمی‌شود.

مشاور سابق وزیر ورزش و جوانان در امور ایثارگران گفت: این در حالی است که در قوانین و سیاست‌های کلی ابلاغ شده توسط مقام معظم رهبری در نظام جمهوری اسلامی بارها تأکید شده است که به این قشر اهمیت بدهند، نهادهای مسئول و دستگاه‌های اجرایی مکلف به رعایت و اجرای قوانین خاص برای ایثارگران هستند. جامعه ایثارگر باید در عرصه‌های خدمتی و مدیریتی کشور حضور چشمگیر داشته باشند اما در وزارت ورزش این اتفاق نمی‌افتد. ایثارگران به دنبال پست و مقام نیستند. جایگاه آن‌ها در جامعه تدوین شده است اما در بدنه این وزارتخانه به کار گرفته نمی‌شوند.

حسن‌زاده تأکید کرد: در حالی که در بین ایثارگران شاغل در وزارت ورزش افراد دارای مدرک تحصیلی دکتری با سابقه مدیریتی در سطح عالی جانباز آزاده و فرزند شهید هستند اما مورد بی‌مهری قرار گرفته و از توان و تخصص آنان استفاده نمی‌شود. آنان را به حاشیه برده‌اند و افراد غیرمتخصص و ناکارآمد را از دیگر دستگاه به‌عنوان مدیر بکار گرفته‌اند. در سال‌های اخیر ابتدا محمد خرم که هیچ‌گونه سابقه ایثارگری نداشت و از جامعه ایثارگران نبود، به‌عنوان مشاور وزیر در وزارت ورزش و جوانان منصوب شد. به علت عملکرد ضعیف و بهره‌برداری سیاسی و تبلیغاتی با اعتراض ایثارگران کنار گذاشته شد تا فردی از بین جامعه ایثارگران روی کار بیاید و مسئولیت را برعهده بگیرد.اما وزیر ورزش و جوانان، قاسم قاسمی را که بازنشسته نیروی انتظامی بوده و ارتباطی به وزارتخانه ورزش و جوانان نداشت  به‌عنوان مشاور ایثارگران منصوب کرد. قاسمی که بازنشسته نیروی انتظامی است به فرهنگ‌سازمانی و انسانی وزارت ورزش آشنایی ندارد متأسفانه با رفتارهای اشراف‌گرایانه و غیرمعقول و نظامی‌گری این جایگاه را تصاحب کرد و در این مدت نه‌تنها شأن و منزلت جامعه ایثارگران وزارت ورزش و جوانان را رعایت نکرد بلکه از روش تهدید و برخوردهای پلیسی هم استفاده کرد که باعث آزار و اذیت ایثارگران شد.

وی افزود: متأسفانه در این وزارتخانه از جایگاه ایثارگران بهره‌برداری‌های سیاسی و تبلیغاتی می‌کنند و بعضاً اخبار کذب را منتشر می‌کنند. همین چند روز گذشته خبری را در سایت وزارتخانه و با ارسال پیامک مبنی بر اینکه یک هزار و ۵۰۰ ایثارگر از وزیر ورزش و جوانان تشکر کرده‌اند، منتشر شد در حالی که چنین چیزی نبود. وزیر ورزش و جوانان از برگزاری جلسه با ایثارگران طفره می‌رود. ارزشی و اهمیتی برای ایثارگران قائل نمی‌شود. مدتی پیش جلسه‌ای در ارتباط با بزرگداشت و شأن و منزلت ایثارگران برگزار شد که افرادی که در این جلسه حضور پیدا کردند، از بیرون از وزارتخانه بودند این در شرایطی بود که جانبازان و ایثارگران وزارتخانه را طرد و مورد بی‌احترامی قرار دادند. در واقع وزیر آن‌ها را از بیرون وزارتخانه برای تبلیغات و کار رسانه‌ای دور خود جمع کرده بود.

مشاور سابق وزیر ورزش و جوانان گفت: متأسفانه این مسائل باعث نارضایتی جامعه ایثارگران وزارت ورزش و جوانان شده است. من از سال ۸۸ تا ۹۰ مشاور وزیر در امور ایثارگران بوده‌ام و افتخار داشتم خادم آنان باشم و به‌هیچ‌عنوان چنین مسائلی که امروز در وزارت ورزش حاکم شده و ایثارگران با روبه‌رو هستند در گذشته مطرح نبوده است. بی‌توجهی و رعایت نکردن شأن و منزلت ایثارگران باعث شده از حضور در برنامه دور شوند و نسبت به نحوه مدیریت در ورزش معترض هستند . امیدوارم که شرایط در آینده تغییر کند.

نظر خود را اضافه کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.