sedayemodafean.org بیمه درمان تکمیلی

صدای مدافعان در هفته:‌ ۲۶ بهمن تا ۲ اسفند ۱۳۹۸

سهمیه ایثارگران از حج تمتع سال ۹۹ مشخص شد

sedayemodafean.org سهمیه ایثارگران از حج تمتعتفاهم‌نامه تخصیص سهمیه تشرف حج تمتع در سال ۱۳۹۹ (۱۴۴۱ هجری قمری) به بنیاد شهید و امور ایثارگران جهت استفاده افراد واجد شرایط بین بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان حج و زیارت به امضا رسید. بر اساس این تفاهم‌نامه که به امضای حجت‌الاسلام محمدحسن کاویانی راد، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران و اکبر رضایی سرپرست معاونت امور حج و عمره سازمان حج و زیارت رسیده است، میزان سهمیه ایثارگران در موسم حج تمتع سال ۱۳۹۹، پنج هزار نفر است.

 

یادداشت سردبیر: در کنار این تفاهم‌نامه اگر در بهبود شرایط مربوط به مراحل ثبت نام ایثارگران و ایاب و ذهابشان هم تلاش‌هایی صورت گیرد میتواند روند کلی حج تمتع را برای ایثارگران و بخصوص ایثارگران جانباز ساده‌تر کند. جا دارد از تمام مسئولینی که در این زمینه تلاش کرده‌اند تشکر کنیم.

ایجاد بانک اطلاعات مناسب‌سازی گلزار شهدا

sedayemodafean.org مناسب‌سازی گلزار شهداخداکرم کولیوند مدیرکل مسکن و امور گلزارها و رییس کمیته نظارت و حقوقی ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی با اعلام این خبر گفت: بانک اطلاعات مناسب‌سازی برای اولین بار در ایران توسط انجمن باور که یکی از تشکل ھای مردم نھاد است پایه‌ریزی شده و مجموعه‌ای از اطلاعات مربوط به اماکن مناسب و قابل‌دسترس با دسته‌بندی اماکن تفریحی، فرهنگی و ورزشی، حمل‌ونقل، تجاری، بهداشتی و درمانی اداری مناطق و شھرھا و پاره‌ای اطلاعات دیگر در خصوص موضوعات مناسب‌سازی محیط برای بھره‌مندی افراد دارای معلولیت در این بانک جمع‌آوری‌شده و قابل‌دسترسی برای عموم افراد جامعه قرار گرفته است. وی افزود: اطلاعات مربوط به این بانک توسط مدیر پروژه بانک اطلاعات مناسب‌سازی و عضو انجمن باور در سی و هفتمین جلسه کمیته نظارت و حقوقی ستاد ھماھنگی و پیگیری مناسب‌سازی کشور که در بنیاد شھید شد مطرح‌شد. رییس کمیته نظارت و حقوقی ستاد ھماھنگی و پیگیری مناسب‌سازی با اشاره به تصویب وظایف دبیرخانه این ستاد گفت: تشکیل بانک اطلاعات مناسب‌سازی در این کمیته مطرح و پس از بررسی‌ھای لازم توسط انجمن باور اجرایی شد، همچنین در نظر است اطلاعات مناسب‌سازی کلیه اماکن اعم از دولتی و غیردولتی به‌طور گسترده در بانک اطلاعـات مناسب‌سازی تجمیع شود.

یادداشت سردبیر: این قدم مثبتی است که باید در  ارتباط با گلزار شهدا برداشته میشد. مطمینا مسئولین دستورالعمل‌های لازم و اطلاعات کامل‌تری را بزودی در این ارتباط رسانه‌ای خواهند کرد تا بخصوص افراد معلول و جانبازان عزیز در جریان قرار بگیرند.

امکان بهره‌مندی تمام ایثارگران از بیمه تکمیلی

sedayemodafean.org بیمه درمان تکمیلیمدیرکل خانه ایثارگران استان تهران گفت: هر ایثارگر می‌تواند با مراجعه به مراکز و دفاتر ایثارگران در شهر خود نسبت به ثبت نام بیمه درمان تکمیلی اقدام کند. اکبر حیدریان گفت: متاسفانه قشر ایثارگر علی‌رغم همه از خودگذشتگی‌ها در دوران دفاع مقدس، امروز آن طور که می‌بایست مورد توجه قرار نگرفته‌اند و به آنها خدمت‌رسانی نمی‌شود. حیدریان با بیان اینکه هدف تمام مسئولین و مدیران خانه ایثارگران خدمت به جانبازان، ایثارگران و خانواده‌های معزز شهدا است، گفت: خادمان جامعه ایثارگری در خانه ایثارگران هم قسم شده‌اند که به نیازهای جانبازان و ایثارگران به ترتیب اولویت پاسخ دهند؛ لذا با توجه به آسیب‌های جسمی جانبازان و ایثارگران، اقدام به انجام بیمه تکمیلی درمان ایثارگران در کل کشور بصورت یکپارچه کرده‌ایم. مدیرکل خانه ایثارگران استان تهران گفت: این بیمه‌نامه زیر نظر بیمه ایران با حداقل حق بیمه با بهترین پوشش درمانی درصدد است نیازهای قشر جانبازان و ایثارگران را مرتفع کند. وی با تاکید بر اینکه باید خاطرات و ایثارگری‌های جانبازان در دفاع از انقلاب و دوران دفاع مقدس را زنده و پایدار نگه داریم، اظهار داشت: باید هرکاری که از دستمان بر می‌آید برای جانبازان عزیز انجام دهیم و در این راستا از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکنیم. خدمت به خانواده شهدا، دیدار از جانبازان، ایثارگران و حل کردن مشکلات آنها علاوه بر اینکه فضیلت بزرگی به شمار می‌رود یک وظیفه شرعی و عرفی است.

یادداشت سردبیر: متاسفانه با وجود چنین صحبتهای مشکلات فراوانی برای ایثارگران هنگام مراجعه به دفاتر ایثارگران شهرهای خود وجود دارد و بسیاری از مراکزی که مدیرکل خانه ایثارگران تهران از آنها صحبت میکنند جوابگوی نیازهای درمانی مربوط به بیمه ایثارگران نیستند.

۳ میلیون ایثارگر تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار گرفته‌اند

sedayemodafean.org بنیاد شهیدمعاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: حدود سه میلیون ایثارگر در سطح کشور با مجموع خانواده‌هایشان تحت پوشش بنیاد شهید هستند. حجت‌الاسلام محمدحسن کاویانی‌راد در دیدار با نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان اظهار داشت: بنیاد شهید و امور ایثارگران به عنوان بخشی از نمایندگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، در بخش مسکن و اشتغال درمان خدمات لازم را به خانواده‌های ایثارگران ارائه می‌کند. وی تصریح کرد: هم‌اینک پاسخگویی متناسب با حجم نیاز ایثارگران و خانواده‌های آنان را نداریم و فاصله قابل توجهی در این زمینه را شاهد هستیم. وی با درخواست کمک از ائمه جمعه در امورات فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران، بیان کرد: ۱۱ و نیم هزار میلیارد تومان به صورت سالانه برای حقوق و چهار هزار میلیارد تومان برای بیمه خانواده‌های ایثارگران، هزینه می‌شود و این درحالیست که سالانه به بیش‌از ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیازمند هستیم. معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: مدیریت و هدایت برنامه‌های فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران و توجه ائمه جمعه به این بخش می‌تواند عاملی برای دور نشدن از مسیر درست و رسیدن به اهداف باشد.

یادداشت سردبیر: امیدواریم مدیران بنیاد شهید متوجه این واقعیت هم باشند که اکثر این ۳ میلیون ایثارگر و خانواده‌های آنها که تحت پوشش هستند، از خدمات دریافتی خود و یا شاید بهتر بگوئیم، عدم خدمات دریافتی گله مند هستند و به هیچ وجه از بنیاد شهید رضایت ندارند. دلایل زیادی برای این مهم وجود دارد که میتوان از بدرفتاری برخی مسئولین در مراکز و دفاتر بنیاد شهید در مناطق مختلف کشور و همچنین عدم پاسخگویی و شفافیت مدیران به ایثارگران از عمده‌ترین آنهاست.

نظر خود را اضافه کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.