پروفسور «والتر اشتوما» برای درمان ایثارگران به ایران سفر میکند
مدیرکل درمان و توانبخشی بنیاد شهید و امور ایثارگران از انجام ویزیت و درمان جانبازان و ایثارگران توسط پروفسور «والتر اشتوما» فوق تخصص جراحی مغز و اعصاب از کشور آلمان خبر داد. امیر کریمی با بیان این مطلب افزود: پروفسور والتر اشتوما به همراه تیم تخصصی از کشور آلمان در تاریخ ۱۰ آبان ماه ۱۳۹۸ برای درمان و ویزیت جانبازان در بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) به ایران سفر میکند. وی ادامه داد: از جانبازان و خانواده معظم شهدا که از این مشکل رنج میبرند تقاضا داریم تا تاریخ ۳۰ مهرماه نسبت به مراجعه و تشکیل پرونده در بنیاد شهید و امور ایثارگران مناطق خود اقدام کرده و یا با شماره تلفن ۴۲۶۸۴۳۵۱ – ۰۲۱ ستاد جذب متخصصین و اعزام به خارج جانبازان تماس بگیرند.
یادداشت سردبیر: این میتواند قدم بسیار مثبتی در راستای درمان جانبازان و ایثارگران تلقی شود. لازم به ذکر است که دکتر والتر اشتوما به همراه دکتر مریم خالقیقدیری به ایران خواهند آمد تا در یک کار مشترک پزشکی بین آلمان و ایران، جانبازان و خانوادههای شاهد و ایثارگری که از تومور و بیماری صرع رنج میبرند مورد عمل جراحی قرار گیرند.
خدمات پزشکی طرف قرارداد بیمه دی به جامعه ایثارگران به حداقل رسیده است
تعدادی از تشکلهای شاهد و ایثارگر کشور بهویژه جانبازان، آزادگان و خانواده معظم شهدا بیانیهای خطاب به مسئولین اجرایی (بخصوص سازمان برنامه و بودجه) منتشر کرد. در ابتدای این بیانیه آمده است: همانطور که توجه و اهمیت دادن به مسائل امنیتی، سیاسی و نظامی بخشی از امنیت ملی کشور است درعین حال توجه و رسیدگی به مسائل و مشکلات فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، معیشت، تأمین غذا و دارو و خدمات پزشکی هم بخشی از امنیت ملی کشور و جامعه است. این بیانیه میافزاید: با توجه به حضور مؤثر و به موقع ما ایثارگران در صحنههای مختلف دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و همچنین آراء ما در هر انتخاباتی، اثرگذار و سرنوشتساز بوده و هست، در نتیجه بایستی انتقادات و پیشنهادات به حق ما ایثارگران هم معتبر بوده و مورد توجه قرار گیرد. در ادامه این بیانیه آمده است: مدتهاست سازمان برنامه و بودجه با عدم تأمین بودجه لازم، بیمه دی را به اسارت گرفته، که به تبع آن بیمه دی هم خانواده شهدا و مجموعه ایثارگران و جانبازان را به اسارت و سخره گرفته است. حدود یک سال است بیمه دی حق الزحمه برخی از مراکز درمانی، پزشکان، پیراپزشکان، داروخانهها، آزمایشگاهها، سونوگرافیها، رادیولوژیها و فیزیوتراپهای طرف قراداد بنیاد شهید و امور ایثارگران را پرداخت نکرده است که همین تعلل باعث شده خدمات پزشکی طرف قرارداد بیمه دی بنیاد شهید به جامعه ایثارگران قطع و یا به حداقل خود درطول تاریخ انقلاب اسلامی برسد!
بیشتر بخواهنید: لینک
یادداشت سردبیر: دیگر نیازی به گفتن مطلبی در این مورد نیست. جامعه ایثارگران و جانبازان بخوبی میدانند که شرایط بیمه دی و بنیاد شهید چگونه پیش میرود. اما تا کی باید از ندامکاری های مسئولین بنیاد زجر بکشیم؟ جامعه ایثارگران و جانبازان دیگر تحمل خواندن و شنیدن این مطالب را ندارد.
نامه سرگشاده جانبازان نخاعی کشور به سران سه قوه
در همین هفته، گروهی از جانبازان نخاعی کشور با ارسال نامه ای به سران سه قوه و تشریح وضعیت شکننده و مسایل و مشکلات آنان، با ارائه پیشنهاداتی، توجه و رسیدگی فوری آنان را خواستار شدند.
بیشتر بخوانید: متن کامل نامه جانبازان نخاعی
افزایش ارتباطات غیرحضوری ایثارگران با بنیاد شهید و امور ایثارگران
مدیرکل ارتباطات و مراجعات بنیاد شهید و امور ایثارگران از افزایش ارتباطات غیرحضوری ایثارگران با بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد. بهروز بزرگی گفت: کاهش مراجعات حضوری ایثارگران و افزایش تماسهای تلفنی در کل کشور به صورتی بوده که نسبت به سال ۱۳۹۷ میزان ارتباطات حضوری ۱۵ درصد کاهش و میزان ارتباطات تلفنی ۲۵ درصد افزایش داشته است. وی افزود: تشکیل کارگروه استقرار میز خدمت، برگزاری جلسات، تلاش در راستای بهبود استقرار میز خدمت و کاهش مراجعات به داخل طبقات از جمله دیگر اقداماتی بوده که نتیجه آن پاسخگویی ۷۵ درصد مراجعات در میز خدمت ستاد بوده است. در حوزه ارزیابی عملکرد ستاد و استانها، درج مستندات مربوط به حقوق شهروندی در سیستم جامع مدیریت عملکرد ریاست جمهوری منجر به کسب رتبه برتر در شاخصهای عمومی و اختصاصی برای بنیاد در جشنواره شهید رجایی شد. مدیرکل ارتباطات و مراجعات بنیاد شهید و امور ایثارگران (هاتف) اجرای شیوهنامه نحوه تشویق، تقدیر و تنبیه کارکنان در سطح کشور و برگزاری مراسم تقدیر از ۶۳۳ نفر از کارکنان منتخب بنیاد در استانها و ستاد مرکزی را از دیگر فعالیتهای صورت گرفته این مجموعه دانست و گفت: عملکرد استانها در خصوص ثبت و رسیدگی به درخواست در بخش حوزههای تخصصی به صورت منظم مورد پایش قرار گرفته و به مشکلات استانها در این زمینه پاسخ داده شده است.
یادداشت سردبیر: امیدواریم که این حربه جدید بنیاد برای عدم رسیدگی به مطالبات جانبازان و ایثارگران نباشد. البته ما هم قبلا شنیده بودیم که در چند ماه گذشته شمار تماسها با بنیاد بیشتر شده اما به نظر دلیلش فقط میتواند عدم رسیدگی بنیاد و پیمانکارهایش به امور ایثارگران باشد.
مناسبسازی معابر و ساختمانهای اداری برای جانبازان ضروری است
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار ارومیه گفت: مناسبسازی محیط اداری دستگاههای دولتی و خیابانها برای جانبازان ضروری است. مرتضی فرحبخش روز پنجشنبه در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان ارومیه افزود: مناسبسازی ساختمان ادارات با وجود مشکل اعتبارات باید با جدیت پیگیری شود تا جانبازان مشکلی در تردد نداشته باشند.وی اظهار داشت: نباید اجازه داد که برخی برای رسیدن به اغراض شخصی از ظرفیت یادوارهها و مقام شهدا سوءاستفاده کنند.وی ادامه داد: وصیتنامههای شهدا در مناسبتهای مختلف در مدارس و دستگاههای دولتی باید قرائت شود تا شاهد اثرگذاری اندیشه شهدا در جامعه باشیم.وی با بیان اینکه خدمت در حوزه ایثار و شهادت یک تکلیف دینی و قانونی است، گفت: اقتدار امروز کشور در دنیا به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و خون شهداست و باید قدردان شهدا و جانبازان و ایثارگران باشیم. آذربایجانغربی دارای ۱۲ هزار شهید، ۱۸ هزار جانباز و ۲ هزار آزاده است.