درمان جانبازان و ایثارگران توسط پروفسور و جراح آلمانی
مدیرکل درمان و توانبخشی بنیاد شهید و امور ایثارگران از انجام ویزیت و درمان جانبازان و ایثارگران توسط پروفسور کلینگ هاوس جراح و متخصص مغز و اعصاب از آلمان خبر داد. امیر کریمی با اشاره به حضور پروفسور «کلینگ هاوس» جراح و متخصص مغز و اعصاب از آلمان در کشورمان گفت: این جراح آلمانی به همراه تیم پزشکی ایرانی، در بیمارستان فوق تخصصی خاتمالانبیا (ص) به ویزیت و درمان خانواده معظم شهدا و جانبازان معزز پرداخت. وی افزود: درمجموع ۱۲ نفر از خانواده معظم شهدا و جانبازان معزز مورد ویزیت و مشاوره درمانی قرار گرفتند.
یادداشت سردبیر: این اقدام بنیاد شهید را به فال نیک میگیریم و تقاضای ما این است که از متخصصین بیشتری برای معالجه و درمان جانبازان و ایثارگران دعوت به عمل بی آید. به گفته همین گزارش و بر اساس آمارهای رسمی بنیاد، تعداد جانبازان زیر ۲۵ درصد ۳۳۱ هزار و ۵۵۵ نفر، جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر ۲۳۳ هزار و ۲۶۷ نفر، جانبازان ۵۰ تا ۶۹ درصد ۲۵ هزار و ۴۸۱ و جانبازان بالای ۷۰ درصد حدود ۹ هزار و ۶۸۸ نفر است که این تعداد بالا خود نشانگر نیاز مبرم جانبازان به متخصصین برجسته داخلی و خارجی برای درمان دارد..
نامه نمایندگان به روحانی درباره ایثارگران
جمعی از نمایندگان در نامهای خطاب به حجتالاسلام حسن روحانی رئیس جمهور خواستار تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی ایثارگر بر اساس بند(د) ماده (۸۷) قانون برنامه ششم توسعه و ماده ۲۱ قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران شدند.
لینک به متن کامل:.
یادداشت سردبیر: اتفاقا ما دو هفته پیش در ارتباط با همین مطلب متنی را به چاپ رساندیم که امیدواریم به دست تنی چند از نمایندگان مجلس رسیده باشد و به هر ترتیب در حال حاضر این دولت و ریاست جمهوری است که باید دست به کار شده و در عملی شدن این طرح کوشا باشد.
همایش توجیهی استراتژیهای آموزشی بنیاد برگزار شد
سید منصور میرمرادی معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید در همایش توجیهی استراتژیهای معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه آموزش، گفت: تقویت بنیه علمی دانش آموزان و دانشجویان شاهد و ایثارگر از مسائل مهمی است که باید همواره مورد توجه باشد تا دانشجویان بیشتر از گذشته به سمت دانشگاههای دولتی هدایت شوند. همچنین کسب توانایی و مهارت برای ایجاد شغل و حرفه از جمله مسائلی است که باید در کنار آموزش ایثارگران مورد توجه باشد. وی افزود: بودجه سنواتی بنیاد شهید تنها برای پرداخت حقوق به خانوادههای شهدا و ایثارگران کفایت میکند و با توجه به هزینههای بسیار بالای حوزه درمان، مشکلاتی در زمینه آموزش وجود دارد که باید برای آنها برنامهریزی شود تا دیون بنیاد به دانشگاهها پرداخت شود. مهدی ایزدی معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این جلسه تأکید کرد: تکالیف دستگاههای مختلف در حوزه آموزش توسط قانون بهصورت شفاف مشخص شده است. بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز موظف به تأمین شهریه دانشجویان شاهد و ایثارگر است و دانشگاهها نیز نمیتوانند این شهریه را از خود دانشجویان مطالبه کنند و این کار خلاف قانون و قابل پیگیری است. وی ادامه داد: مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران در استانها باید همواره پیگیر وضعیت تحصیل دانشجویان باشند و هر جا که با قانونشکنی مواجه شدند باید مسئله را سریعاً به معاونت حقوقی اعلام کنند تا پیگیریهای بعدی از این طریق انجام شود.
تجلیل از رتبههای هیات جانبازان و معلولان کرمان
یادداشت سردبیر: مطمئنا در هفتههای آتی پیگیر این خبر و تحولات تازه مربوط به مسابقات پارالمپیک و پارا آسیایی خواهیم بود و امیدواریم که مراحل آماده سازی و حمایت از جانبازان ورزشکار کشور با وجود تمام مشکلات مالی و بودجهای وزارت ورزش به خوبی انجام بگیرد.