بازنشستگان بنیاد شهید پست خود را ترک نکردهاند
حجت الاسلام حسن نوروزی با انتقاد از نحوه اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان گفت: مجلس شورای اسلامی قانون منع به کارگیری بازنشستگان را تصویب کرد و هیچ گونه استثنایی در این باره وجود ندارد و همه بازنشستگان باید پستهای خود را ترک کنند اما این قانون به طور کامل اجرا نمیشود. وی افزود: متأسفانه خبرهایی داریم مبنی بر اینکه برخی از بازنشستگان به ظاهر پستهای خود را ترک می کنند اما تحت عناوین و سمتهای دیگری مجدداً بر سر کار خود می مانند که این دور زدن قانون است و معنا ندارد که بازنشستگان در سمت های دیگری به کار گرفته شوند. سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصریح کرد: ما در کشورمان جوانان متخصص و با انگیزه بسیاری داریم و بهتر است بازنشستگان کنار روند و راه را برای جوانان باز کنند و اجازه دهند که آنان اداره کشور را بر عهده گیرند. حجت الاسلام نوروزی با تأکید بر اینکه دولت ملزم به اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان است، یادآور شد: وزارتخانهها باید به درستی به این قانون عمل کنند و اگر بازنشستهای می خواهد کار کند، باید به بخش خصوصی برود نه آنکه در بخشهای دولتی فعالیت خود را ادامه دهد. رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس با اشاره به اینکه متأسفانه در بنیاد شهید و امور ایثارگران بازنشستگان زیادی وجود دارد که از سمت خود کنار نرفتهاند، گفت: بعضا این افراد به بهانه هایی چون عدم دریافت سنوات شان از سمت خود کناره گیری نمیکنند در حالی که دریافت نکردن سنوات، توجیه قابل قبولی برای ادامه فعالیت بازنشستگان نیست.
پیگیری های هیئت مدیره انجمن جانبازان نخاعی ادامه دارد
هیئت مدیره انجمن جانبازان نخاعی در ادامه پیگیری مسائل مربوط به درمان، اقلام و تجهیزات پزشکی جانبازان نخاعی و سایر گروه های ایثارگری، با وزیر بهداشت و درمان دیدار و گفت و گو کردند. این ملاقات مطابق سال گذشته، به همت خانم دکتر چنارانی فرزند بزرگوار شهید و نماینده محترم مجلس شورای اسلامی تدارک دیده شده بود. در این دیدار مواردی که از دوره پیشین در دست پیگیری بود و سایر موارد مطرح گردید. خلاصه این موارد مورد بحث، پیگیری و توافق این نشست عبارت است از:
۱- احداث بیمارستان تخصصی نخاعی.
۲- راه اندازی رشته طب نخاعی.
۳- مشکلات تامین ارز دولتی خرید ویلچر، اقلام و تجهیزات پزشکی جانبازان نخاعی، اقلام و تجهیزات و مواد اولیه مربوط به ارتز و پروتز برای جانبازان قطع عضو، شیمیایی، بصیر و……
۴- مشکل بیمه تکمیلی
۵- اهداء آمبولانس به بنیاد شهید جهت ارائه خدمات به جانبازان و ایثارگران.
۶- مراکز جامع توانبخشی
یادداشت سردبیر: صدای مدافعان از زحمات خانم دکتر چنارانی و تلاش های ایشان برای پیگیری مطالبات جانبازان نخاعی تقدیر میکند. امیدواریم این تلاشها به نتیجه برسد. مطلب مرتبط
حدود ۷۰۰ نفر از کارکنان اوقاف ایثارگر هستند
حجت الاسلام والمسلمین شوزب شیری، مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان اوقاف و امور خیریه اعلام کرد: حدود ۷۰۰ نفر از کارکنان اوقاف ایثارگر هستند.۲۸۱ شهید گمنام، ۳۲۴ شهید دوران انقلاب اسلامی،۲۷ هزار و ۳۶ نفر شهید دوران دفاع مقدس، ۱۰۷ نفر از شهدای ترور، ۱۱۳ نفر از شهدای مدافع حرم، ۴۴ نفر از شهدای منا و ۱۳ نفر از شهدای خدمت؛ جمعاً ۲۷ هزار و ۹۱۸ مزار شهید در بقاع متبرکه حفظ و حراست میشود که در جوار آنها برنامههای فرهنگی مختلفی طراحی شده است. شیری همچنین از تعیین رابط امور ایثارگران در ۳۱ استان کشور خبر داد که از جمله وضایف آنها احصا و شناسایی اطلاعات و آمار ایثارگران و منتسبین ایشان در سطح کشور است.
یادداشت سردبیر: ما در سایت صدای مدافعان و در کنار سایر رسانه هایی که از مطالبات ایثارگران و جانبازان و خانواده های محترم شهدا می گویند، مقالات متعددی در مورد آمار شهدا تقدیم شما سروران عزیز کرده ایم. چرا آمار دقیقی از شهدای جنگ تحمیلی نداریم؟ آمار شهدای مدافع حرم دقیقا جیست؟ پیدا کردن این آمار باید پر اولویت تلاشهای سازمانها و نهادها قرار بگیرد.
نرخ بیکاری در جامعه ایثارگر کشور چهار درصد جمعیت است
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی، مرتضی انصاری فر، در حاشیه دیدار با جمعی از خانواده معظم شهدا و ایثارگران شهرستان ساوه در جمع خبرنگاران گفت: هم اکنون میانگین نرخ بیکاری در جامعه ایثارگر کشور چهار درصد جمعیت است. وی راهبردهای اصلی بنیاد شهید و امور ایثارگران را برطرف کردن مشکلات درمانی ایثارگران دانست و افزود: به دلیل برخی محدودیت های اعتباری موجود، متاسفانه در حوزه ارائه خدمات درمانی با کاستی هایی مواجه شدیم و مراکز درمانی و سازمانهای بیمه گر توان همکاری صدرصدی را نداشته و بعضا شاهد نامهربانی از سوی آنها هستیم. مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی در ادامه به مشکل اشتغال ایثارگران نیز پرداخت و به سهمیه ۳۰ درصدی استخدام ایثارگران در مشاغل دولتی اشاره کرد. وی گفت اعطای تسهیلات قرض الحسنه خود اشتغالی بنیاد شهید به ۱۵۰ میلیون تومان در سالجاری افزایش یافته است. همچنین کارفرمایانی که اقدام به استخدام ایثارگران به مدت پنج سال کنند از تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی قرض الحسنه برخوردار خواهند شد. انصاریفر تصریح کرد: پرداخت صددرصدی هزینههای تحصیل فرزندان شهدا و نیز فرزندان جانبازان بالای ۲۵ درصد در دستور کار بنیاد است. اما به دلیل اینکه آمار دانشجویان جامعه هدف افزایش یافته است هزینه بالایی برای دولت ایجاد شده و با همه تلاش و حمایتی که دولت بعمل آورده اما پرداخت کامل شهریه های دانشجویی با چالش اعتبارات مواجه شده به گونه ای که هم اکنون در استان مرکزی بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان بدهی به دانشگاه آزاد استان بدهکاریم.
یادداشت سردبیر: لازم به یادآوری است که استاندار اردبیل اکبر بهنام جو نیز اخیرا اعلام کرد: اجرای قانون حمایت از ایثارگران همواره مورد تاکید دولت است اما شرایط تحریمی و مشکلات اقتصادی کشور امکان تحقق ۱۰۰ درصدی این قوانین را نمیدهد.