sedayemodafean.org حل مشکلات ایثارگران

در هفته‌ای که گذشت: طرح پیشگیری از هپاتیت، تخصیص اعتبار از صندوق توسعه ملی، و حل مشکلات ایثارگران

درخواست تخصیص اعتبار از صندوق توسعه ملی برای شرکت‌های ایثارگران

sedayemodafean.org صندوق توسعه ملیبه استناد تبصره یک بند “ب” ماده “۵۲” قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲)، ۱۵ درصد از اعتبارات تسهیلات صندوق توسعه ملی به طرح‌های مربوط به افراد ایثارگر اختصاصی می‌یابد. در قانون بودجه سنواتی سال‌های ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۵ عبارت “طرح‌های مربوط به افراد ایثارگر یا شرکت‌هایی که بیش از ۵۰ درصد سهام آن‌ها متعلق به افراد ایثارگر یا ایثارگران می‌باشد” ذکر شده بود که براساس آن، شرکت‌های واجد شرایط، امکان جذب اعتبارات مربوطه را داشته و زمینه ایجاد اشتغال برای ایثارگران یا سایر افراد جامعه را فراهم می‌نمودند، اما به دلیل شرایط سخت تعیین شده توسط صندوق توسعه ملی، قدرت جذب منابع این تسهیلات از سوی ایثارگران کاهش یافته است؛ لذا در راستای رفع مشکل و احقاق حق ایثارگران، بنیاد شهید و امور ایثارگران درخواست اصلاح تبصره یک بند “ب” قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) ارائه کرده است. در پیش نویس متن اصلاحی در انتهای تبصره یک بند (پ) ماده ۵۲ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت “طرح‌های مربوط به افراد ایثارگر” به “طرح‌های مربوط به افراد ایثارگر و شرکت‌هایی که بیش از ۵۰ درصد سهام آن‌ها مربوط به ایثارگر می‌باشد. ” پیشنهاد شده است. این درخواست هم اکنون در حال رسیدگی در کمیسیون اقتصاد هیئت دولت است.

حل مشکلات ایثارگران نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها است

sedayemodafean.org حل مشکلات ایثارگرانحجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمدعلی شهیدی در نشست که با حضور معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد گفت: در حوزه درمان با مشکلات اعتباری و بدهی‌ روبرو هستیم و تلاش می‌کنیم با پیگیری برای دریافت اعتبارات به نحوی مشکلات این بخش را بر طرف کنیم. معاون رییس جمهور با تأکید بر لزوم همکاری و تلاش دولت و مجلس در زمینه خدمات‌رسانی به ایثارگران گفت: بنیاد شهید به‌صورت مستمر جلساتی را برای پیگیری مشکلات اعتباری برگزار می‌کند و پس از پیگیری‌های فراوان ظرف چند روز آتی نیز نشستی با دستور رییس جمهوری محترم برگزار خواهد شد که امیدواریم مشکلات پیش آمده در این نشست به صورت کامل حل و فصل شود از نمایندگان مجلس به‌خصوص اعضای فراکسیون ایثارگران نیز می‌خواهیم در مسیر حل مشکلات به بنیاد کمک کنند و بدون تردید حل مشکلات ایثارگران نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها است. رییس بنیاد شهید با اشاره به نحوه انتخاب شرکت بیمه‌گذار برای بیمه تکمیلی درمان ایثارگران گفت: بر اساس قانون انعقاد این قرارداد باید از طریق برگزاری مناقصه انجام شود. در سال‌های گذشته شرکت بیمه ایران برنده این مناقصه بود و خدمات بیمه‌ای از طریق این شرکت انجام می‌شد اما باید توجه کرد که طی ۲ سال گذشته این شرکت در این مناقصه شرکت نکرده است. وی گفت: با نظارت بنیاد شهید در سال نخست قرارداد با شرکت بیمه دی خدمات درمانی به شکل نسبتاً مطلوبی به ایثارگران ارائه شد و بررسی‌های علمی نشان می‌دهد اقدامات این شرکت رضایت ایثارگران را در پی داشته است و ارائه خدمات هم اکنون نیز ادامه دارد ولیکن عدم تخصیص اعتبار به مدت طولانی منجر به فسخ قرارداد تعدادی از مراکز درمانی با شرکت بیمه‌گر و همچنین تأخیر در پرداخت هزینه‌های درمانی ایثارگران شده است.

یادداشت سردبیر:‌ آقای شهیدی، بهتر نیست دست از فرافکنی بردارید و مسئولیت قبول کنید. چشم امید هزاران جانباز ما به شماست و شما بقیه را مسئول میدانید. بله این صحیح است که تمام دستگاه های مربوط باید همکاری کنند تا مشکلات و معضلات ایثارگران و جانبازان کم شود ولی دلیل اصلی بسیاری از چالش های کنونی این عزیزان ندامکاریهای شما و بنیاد است.

اجرای طرح پیشگیری از هپاتیت برای جانبازان

sedayemodafean.org مبارزه با هپاتیتگردهمایی و کمپین مبارزه با هپاتیت با شعار «سرمایه گذاری برای حذف هپاتیت»، روز چهارشنبه ۹ مردادماه در بیمارستان ساسان برگزار شد. علیرضا توکلی رییس بیمارستان ساسان در این گردهمایی با تشریح راه‌های انتقال انواع بیماری هپاتیت، چگونگی تشخیص و درمان آنها، گفت: بیمارستان ساسان اطلاعات لازم را در خصوص این بیماری به تمامی مراجعان ارائه می‌دهد، در این راستا جانبازان از خدمات بهداشتی و درمانی این بیمارستان استفاده می‌کنند و بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز به عنوان متولی درمان ایثارگران با انجام پایش سلامت، اطلاعات دقیقی از سلامت جانبازان در خصوص تمامی بیماری‌ها از جمله هپاتیت دارد. وی تأکید کرد: معاونت بهداشت و درمان بنیاد برنامه‌هایی برای پیشگیری و حذف هپاتیت برای ایثارگران دارد و بیمارستان ساسان نیز زمینه درمان را برای جانبازان دنبال می‌کند. رییس بیمارستان ساسان افزود: مسئولان وزارت بهداشت با پیگیری طرح حذف هپاتیت، معتقد هستند که هپاتیت C با دارو درمان شده و بیماری هپاتیت B نیز با برخی داروها کنترل و در نهایت درمان می‌شود. در این گردهمایی، برخی مسئولان وزارت بهداشت و متخصصان و پزشکان در حوزه هپاتیت حضور داشتند.

سه هزار و ۲۳۰ نفر از خانواده‌های شهدا در استان اردبیل بیکار هستند

sedayemodafean.org بیکاریمعاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل گفت: در حال حاضر سه هزار و ۲۳۰ نفر از فرزندان شاهد و ایثارگر این استان بیکار بوده و در انتظار یافتن شغل هستند. محمد قنبری در جلسه شورای مشورتی ایثارگران خلخال افزود: هزار و ۷۰۰ نفر از این افراد دارای تحصیلات عالی دانشگاهی کارشناسی و کارشناسی ارشد و هزار و ۵۲۰ نفر نیز دیپلم و یا زیردیپلم می‌باشند.وی گفت: با توجه به محدودیت‌های جذب و استخدام در ادارات و سازمان‌های دولتی ،راهکار ممکن برای ایجاد فرصت شغلی برای این حجم از بیکاران بکارگیری روش‌های تشویقی برای کارفرمایان بخش خصوصی جهت جذب بخشی از بیکاران خانواده‌های شهید و ایثارگر استان اردبیل است.وی پرداخت پنج سال حق بیمه جذب شدگان در واحدهای تولیدی و صنعتی بخش خصوصی به کارفرما ، استفاده از معافیت‌های مالیاتی از سوی واحدهایی که اقدام به جذب فرزندان شاهد و ایثارگر کنند و نیز ارائه تسهیلات بانکی ارزان‌قیمت به کارفرمایان را از جمله این راهکارها دانست.او افزود: ۱۰ درصد از کل مبلغ تسهیلات قرض‌الحسنه بانک‌های استان اردبیل باید برای ایجاد اشتغال خانواده‌های بیکار شاهدو ایثارگر استان بکار گرفته شود.قنبری گفت: نوع و نحوه رسیدگی به امور خانواده‌های شهدا ، جانبازان و ایثارگران از سوی مسئولان دستگاه‌های اجرایی به عنوان یکی از شاخص‌های ارزیابی عملکرد سالانه مسئولان محسوب خواهد شد.

یادداشت سردبیر:‌ متاسفانه این هفته اخبار خیلی خوپی برای انتشار نداشتیم و اکثر اخبار مربوط به امور جانبازان و ایثارگران خوشایند و مطلوب نیستند و حاکی از چالش های جدید برای ایثارگران است. نرخ بیکاری جانبازان که در بالا ذکر شده و آن هم فقط در یک استان فاجعه است.

نظر خود را اضافه کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.