sedayemodafean.org معیشت رزمندگان

در هفته‌ای که گذشت:‌ معیشت رزمندگان و ایثارگران، درمان ایثارگران، و کسر ساعت کاری جانبازان

معیشت رزمندگان و ایثارگران نگران کننده است

sedayemodafean.org معیشت رزمندگانسید قاسم جاسمی نماینده مردم کرمانشاه در جلسه علنی و در سوالی از وزیر دفاع مبنی بر علت عدم ارائه خدمات حمایتی به ایثارگران، اظهار داشت: ایثارگران و رزمندگان نباید فراموش شوند و امام خمینی (ره) بار‌ها فرمودند که نگذارید پیشکسوتان ایثار و شهادت در پیچ و خم روزگار گرفتار شوند. وی افزود: آقای وزیر شما یک رزمنده بوده‌اید و اکنون یک نیروی فعال و دلسوز در نیرو‌های مسلح هستید، زمانی که به کمیسیون امنیت آمدید از شما تشکر کردیم، چون وضعیت موشکی ما آنچنان پیشرفته است که زبانزد خاص و عام است. جاسمی گفت: معیشت و شرایط رزمندگان و ایثارگران نه تنها رضایت بخش نیست، بلکه نگران کننده است و مقام معظم رهبری در طی سال‌های گذشته همواره به منزلت نیرو‌های مسلح توجه داشته و به آن سفارش کرده‌اند. نماینده مردم کرمانشاه بیان کرد: بر اساس قانون برنامه ششم توسعه دولت باید اعتبار لازم را برای تأمین معیشت جانبازان و ایثارگران با هر میزان از کار افتادگی تأمین کند. ‌وی بیان کرد: رزمندگان باید کف حقوق یک میلیون و ۳۶ هزار تومان را ردیافت کنند، اما اکنون به صورت میانگین ۶۰۰ هزار تومان دریافت می‌کند که هیچ دردی از آنها دوا نمی‌کند.

با وجود اینکه وضعیت معیشت رزمندگان و ایثارگران مدتهاست که روبه افول است،‌ و مسئولین به جانبازان و ایثارگران پشت کرده‌اند، جای شکرش باقیست که هرازگاهی برخی از نمایندگان از وضعیت بد جانبازان و ایثارگران میگویند و خواستار پیگیری امور مربوی به این قشر مظلوم میشوند.

امسال ۲۵ درصد دریافتی رزمندگان و جانبازان معسر افزایش پیدا کرده است

sedayemodafean.org امیر سرتیپ امیر حاتمیوزیر دفاع با بیان اینکه ۲۵ درصد دریافتی رزمندگان با حداقل شش ماه حضور جبهه و جانبازان معسر امسال افزایش پیدا کرده است گفت که باید این کار بر عهده بنیاد شهید و نه وزارت دفاع باشد. امیر سرتیپ امیر حاتمی در پاسخ به سوال قاسم جاسمی نماینده کرمانشاه درباره علت عدم ارائه خدمات حمایتی به ایثارگران گفت: خدمت به جامعه رزمندگان دغدغه همه ما است و من خود را خدمتگزار جامعه ایثارگران و رزمندگان می‌دانم. در طول چهار دهه گذشته متناسب با مقدورات کشور به جایگاه معنوی و امور معیشتی ایثارگران توجه شده و در اولویت اصلی بوده است. ایثارگران و رزمندگان اصلی‌ترین و ارزشمندترین سرمایه اجتماعی هستند و جا دارد تمام دلسوزان انقلاب صیانت از جامعه رزمندگان را در دستور کار خود قرار دهند. وی گفت که در طول ۴۰ سال گذشته با وجود انجام اقدامات شایسته در نظام مقدس جمهوری اسلامی همچنان جا دارد خدمات استمرار و افزایش یابد تا بتوان حق جامعه ایثارگران را ادا کرد. وزیر دفاع در بخش دوم صحبت‌هایش با تاکید بر اینکه این سوال کلی است و تنها معطوف به وظایف وزارت دفاع نیست توضیح داد: موضوع رسیدگی به ایثارگران و رزمندگان آنقدر موضوع مهمی در کشور است که سازمان بنیاد شهید را برای آن ایجاد کردند تا به امور رزمندگان رسیدگی شود. وزارت دفاع مسئولیت در پشتیبانی نیروهای مسلح دارد که اگر بخواهد دو کار را با هم انجام دهد به یکی از آنها نمی‌رسد. لذا برابر با قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران مسئول این کار بنیاد شهید است که باید موضوع بیمه‌های بهداشتی و درمانی آنها را هم پیگیری کنند.

مطمئنا دریافت کنندگان این پرداختی‌ها که رزمندگان و جانبازان معسر هستند بهتر میتوانند در مورد چگونگی آنها و مقدارش قضاوت کنند و شاید بهتر باشد به نکته‌ای که وزیر محترم دفاع به آن اشاره کردند توجه بیشتری شود. ایشان یادآوری کردند که باید این کار بر عهده بنیاد شهید و نه وزارت دفاع باشد. ما هم در صدای مدافعان معتقدیم که باید چنین باشد و در ضمن از سرتیپ حاتمی هم تشکر میکنیم که قدمی هرچند کوتاه برای رزمندگان و جانبازان برداشتند.

درمان ایثارگران همواره از اولویت‌های اصلی‌ بنیاد است

sedayemodafean.org درمان ایثارگرانمعاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: موضوع درمان همواره از اولویت‌های اصلی بنیاد است و خدمات شایسته‌ای که در حوزه بهداشت و درمان به ایثارگران عزیز ارائه می‌شود، باعث افتخار است. عبدالرضا عباسپور با بیان اینکه موضوع درمان همواره از اولویت‌های اصلی بنیاد بوده است، افزود: حجت‌الاسلام‌ والمسلمین شهیدی رییس بنیاد شهید در سال‌های اخیر موضوع اشتغال و درمان ایثارگران را دو اولویت بنیاد عنوان کرده‌اند و خدمات شایسته‌ای که در حوزه بهداشت و درمان به این عزیزان ارائه می‌شود باعث افتخار است. وی ادامه داد: خدمت به ایثارگران یک وظیفه ملی است و نباید تنها منحصر به بنیاد شهید باشد و باید از ظرفیت‌های همه دستگاه‌ها برای خدمات‌رسانی به ایثارگران و خانواده‌های معزز شهدا استفاده شود. معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به یکپارچه‌سازی ارائه خدمات درمانی به ایثارگران در بنیاد شهید گفت: بنیاد همواره مجری قوانین بوده است. امسال نیز بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی خدمات درمانی تمام ایثارگران شاغل و غیرشاغل بر عهده بنیاد قرار گرفته است و ما تلاش می‌کنیم در صورت تامین اعتبار این قانون را به بهترین شکل اجرایی کنیم.

گویا شعارهای تکراری مسئولین تمامی ندارند. تا ببینیم این حرفها چه زمانی تبدیل به عمل خواهد شد.

کسر ساعت کاری جانبازان به عنوان مرخصی ذخیره محسوب می‌شود

sedayemodafean.org کسر ساعت کاری جانبازانسخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس، از احتساب ساعات کار جانبازان به عنوان مرخصی ذخیره برای این قشر در پی بررسی استفساریه به نحوه احتساب کسر ساعات کار جانبازان موضوع مواد (۹) و (۱۱) قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان خبر داد. جلیل مختار گفت: در این نشست استفساریه به نحوه احتساب کسر ساعات کار جانبازان موضوع مواد (۹) و (۱۱) قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان مصوب ۳۱/۳/۷۴ مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گرفت. نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در این استفساریه آمده که ماده واحده‌های آن نحوه احتساب و ذخیره ساعات کار جانبازان موضوع مواد (۹) و (۱۱) قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی و آیین نامه اجرایی آن مصوب هیات وزیران فارغ از محدودیت موضوع ماده ۸۴ قانون مدیریت خدمات کشوری است. وی تاکید کرد: پاسخ این استفساریه بدین شرح بود که بلی، کسر ساعات کار جانبازان اختصاص به مراتب جانبازی آنها داشته و نحوه احتساب آن در شمول محدودیت ماده ۸۴ قانون مدیریت خدمات کشوری نمی‌باشد. این نماینده مردم در مجلس دهم، یادآور شد: منظور از پاسخ این استفساریه این است که با توجه به اینکه بین ۴۵ دقیقه تا دو ساعت کسر ساعات به دلیل جانباز بودن در ادارات یا محل کار برای آنها در دستگاه‌های دولتی به صورت روزانه محاسبه می‌شود و می‌توانند به عنوان مرخصی ذخیره از آن استفاده کنند.

نظر خود را اضافه کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.